Eduplay

Asociația Culturală “Arts Camp” a organizat în perioada  29 septebrie – 30 noiembrie 2021 proiectul Eduplay, proiect structurat în 10 ateliere de teatru  cu ajutorul cărora s-a urmărit și realizat stimularea imaginației, dezvoltarea creativității copiilor și adolescenților romi din comunitatea satului Budila, județul  Brașov, prin intermediul  exercițiilor și jocurilor specifice atelierelor de teatru.

Acest proiect a fost finanțat prin programul Start Ong, lansat de Kaufland Romania și implementat de Asociația Act for Tomorrow.

Atelierele au fost realizate de către membri Asociației Culturale “Arts Camp”, pedagogi-teatrali, traineri cu experiență, specializați în formarea, dezvoltarea și educarea tinerilor prin mecanisme specifice.  Proiectul Eduplay, a dezvoltat și promovat abilități de comunicare, de exprimare pentru o mai bună integrare și omogenizare socio-educațională a copiilor și adolescenților romi din satul Budila, județul  Brașov. Beneficiarii direcți ai acestui proiect fiind 50 de copii coordonați local de  fundația Firm Foundations România alături de profesori, educatori și părinți din comunitate.

.

va multumim!